Om oss

Varför denna sida?

Av egen erfarenhet vet vi att det kan vara både tidskrävande och frustrerande att hitta skor i rätt storlek ute i de fysiska butikerna. Åtminstone om man råkar ha små (eller stora) fötter. Detta p g a ett ganska begränsat utbud av skor i små eller stora storlekar.


Det är tur att det finns onlinebutiker! Utbudet av små skor på nätet är så mycket större än vad de "vanliga" butikerna erbjuder. Vi vill dock understryka att det visst finns undantag. Vissa skoaffärer på stan satsar på ett brett storleksutbud. Det gäller bara att hittar dem och det är förstås inte alla som ligger runt husknuten...

"Problemet" när man söker efter små damskor och små herrskor på nätet är att det dyker upp så många träffar på varje sökord. För att underlätta letandet efter små skor har vi sammanställt den här sidan, med tips om webshoppar som erbjuder skor i storlek mindre.

Hoppas att sidan kan vara till hjälp för dig när du ska investera i nya skor.

Lycka till!


Välkommen till smaskor.se

  

Butiker som säljer skor i små storlekar:

Herrskor - se här
Damskor - se här

 


Våra samarbetspartners:

Cellbes

Ellos

Eskor

Haglöfs

Icebug

Scandinavian Outdoor

Spartoo

Stööks

 

Läs mer om butikerna här!

 

 

 

Tips om andra andra sidor:

 

Skor i stora storlekar:

storaskor.net

 

Kläder och skor i udda storlekar:

sizes-for-you.com

 

 

 

 

Nyhetsbrev

När du fyllt i din epostadress och klickat på "Prenumerera", kommer en bekräftelselänk att skickas till dig. För att bekräfta att du godkänner din prenumeration krävs att du klickar på bekräftelselänken. Självklart kan du avsluta din prenumeration när du vill.

Läs gärna om vår integritetspolicy här.